Altan & Trall

Enkelt, långtidsverkande, ekonomiskt och ett fascinerande vackert slutresultat är några av fördelarna med BIOkleens 1-2-3 träskyddssystem för trall & altangolv. Med denna metod får du en silvergrå nyans som ger ett långtidsskydd, utökad hållbarhet samt tillför en vattenavvisande yta för din altan.

Viktigt att tänka på är att vädret ska samarbeta, vänta på uppehållsväder och varmare temperatur (15-20 grader). Rengör altanen, borsta bort skräp och löv. Vät ytan som ska behandlas.

Första steget i BIOkleens träskyddssystem är TRALLTVÄTT. Den ska spädas med vatten enligt anvisningar på produkten. Skura några brädor åt gången med skurborste, skölj ytan i jämna mellanrum så inte befintlig smuts fastnar. Spola därefter av behandlingsytan och se till så att den är ren.

Låt altanen torka i fyra timmar.

Andra steget i BIOkleens träskyddssystem är TRALLSKYDD. Applicera med pensel på några brädor i taget och se till att göra jämna strykningar för att undvika skiftningar i träet. Processen med trallskydd upprepas två gånger.

Låt altanen torka i åtta timmar.

Tredje steget i BIOkleens träskyddssystem är YTFÖRSEGLING. Applicera flödigt med pensel, ett lager räcker för bästa resultat.

Se till att du har följande:

  • Skurborste
  • Förlängningskaft
  • Fasadpensel
  • Tomburk
  • Vattenslang